Murerarbejde: Støbning af betongulv/fundament samt andet betonarbejde

Leder du efter en erfaren murer, som tilbyder støbning af betongulv, trappe eller andet murer-/betonarbejde? Så behøver du ikke at lede længere. Skrivers Murerfirma ApS har en bred viden og en stor erfaring med både grave-og støbearbejde samt andet murerarbejde. Jeg arbejder for både private og erhverv i blandt andet Haderslev, Christiansfeld, Kolding og omegn.

Værner om det gode håndværk og giver den bedste rådgivning

Jeg tilbyder at grave ud til sokkel, at støbe fundament og sokkel samt at støbe gulv. Jeg tilbyder også reparation af betongulv samt forskellige former for overfladebehandling af betongulv. Jeg kan i det hele taget klare alt inden for renovering af hus og kælder samt nybyg, og der er ingen opgave, som er for stor eller for lille til mig.

Jeg går meget op i kvalitet og værner om det gode håndværk. Derfor bliver tingene altid lavet ordentligt, og derfor sørger jeg for at give den bedste service og den bedste rådgivning. Det betyder samtidig, at jeg ikke forlader opgaven, før både du og jeg er tilfredse, og du kan naturligvis forvente, at jeg overholder mine aftaler.

Hvad koster et betongulv?

Mine priser for opbygning af betongulv samt eventuelt behandling af betongulv afhænger af flere forhold. Måske er der tale om en mindre renovering, eller måske skal der laves et helt nyt gulv. Der kan også være tale om nybyggeri eller tilbygning. Du kan også få et godt tilbud på facaderenovering.

- Grib chancen og send en forespørgsel

Hvis du har spørgsmål til mit arbejde eller mine ydelser, priser eller lignende, så er du velkommen til at udfylde formularen med din forespørgsel​, så ringer jeg dig op.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Få et tilbud på murer-/betonarbejde eller støbning af betongulv

Kontakt mig gerne, hvis du vil høre mere om støbe- og betonarbejde, og jeg kommer gerne ud for at kigge på opgaven og for at få en snak. Herefter kan jeg lave et uforpligtende tilbud med en god pris for støbning af fundament, støbning af betongulv eller noget helt tredje.

​​

Du kan ringe på telefon 29 67 32 95 for at aftale det videre forløb. Du kan også skrive til e-mail info@skriversmurerfirma.dk.

Udvalg af referencer

Jeg har løst mange forskellige mureropgaver gennem årene.
​Herunder kan du se et udv​alg af mine opgaver

Kontakt mit murerfirma for et uforpligtende tilbud

Har du spørgsmål som: "Hvad koster en murer?" eller "Hvad koster murerarbejde?" eller kunne du tænke dig at høre mere om, hvad jeg som murer kan tilbyde dig af hjælp? Så er du velkommen til at kontakte mit murerfirma med det samme. 

Jeg tager gerne en uforpligtende samtale om din opgave, så du kan høre mere om mine bud på en løsning samt få en attraktiv pris.

Du kan kontakte mig på telefon 29 67 32 95 eller e-mail info@skriversmurerfirma.dk, så vender jeg tilbage med flere informationer og et uforpligtende tilbud snarest muligt. Jeg ser frem til at høre fra dig.

Om firmaet

Hos Skrivers Murerfirma bliver du mødt at en murermester, der altid har et smil på læben og er meget imødekommende, og som giver sig tid til sine kunder og guider dem bedst muligt til det bedste resultat.

facebook-logo-button

Kontakt os

​Skrivers Murerfirma ApS

Steveltvej 43, 6100 Haderslev

Klik her for rutevejledning

CVR: 39866625

Har du nogle spørgsmål?

Ønsker du at skrive til mig direkte kan du benytte kontaktformularen her.

E-mail: info@skriversmurerfirma.dk

Telefon: 29 67 32 95