Lægning af klinker og andet fliselægning i boliger

Skrivers Murerfirma til rådighed!

Er det blevet tid til lægning af klinker eller anden form for fliselægning? Så kan jeg hjælpe dig. Skrivers Murerfirma har en stor erfaring og en bred viden om alle former for lægning af klinker samt flisebelægning for private og erhverv. Jeg holder til i Haderslev, men jeg har også kunder i blandt andet Christiansfeld, Kolding og omegn.

Flisearbejde med fokus på dine ønsker og behov

Jeg er altid klar til at hjælpe dig med opsætning af fliser og klinker i hjemmet også gerne i forbindelse med renovering af badeværelse. Jeg har stor erfaring i branchen og tilbyder et professionelt samarbejde, hvor jeg har fokus på dine ønsker og behov.

Jeg kan lave klinke- og flisearbejde i:

  • Køkken
  • Trapper
  • Bryggers
  • Gæstetoilet
  • Badeværelse
  • Fliselægning i haven
  • Vægge i opholdsrum
  • Anden lægning af klinker eller fliselægning


Det bliver mere og mere populært med klinkegulve i blandt andet entreer, fordelingsgange og lignende steder. Jeg kan også lave rustikke vægge eller opsætte fliser og klinker omkring en pejs eller udendørs – fx i en indkørsel.

Jeg lægger stor vægt på kvalitet og værner om det gode håndværk. Det er også vigtigt for mig, at jeg har tid til mine kunder og kan guide dem frem til det bedste resultat. Samtidig er det vigtig for mig, at både du og jeg bliver tilfredse med min belægning, inden jeg kører fra opgaven. Du kan naturligvis altid forvente, at jeg overholder mine aftaler.

Få et uforpligtende tilbud på lægning af fliser og klinker

Kontakt mig gerne for at få en snak om de mange muligheder for lægning af klinker eller fliselægning samt om mine priser. Jeg kommer gerne ud for at kigge på opgaven, så jeg kan lave et uforpligtende tilbud med en så billig pris som muligt.

Kontakt mig endelig. Jeg ser frem til at høre fra dig.

- Grib chancen og send en forespørgsel

Hvis du har spørgsmål til mit arbejde eller mine ydelser, priser eller lignende, så er du velkommen til at udfylde formularen med din forespørgsel​, så ringer jeg dig op.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Få et uforpligtende tilbud på lægning af klinker

Kontakt mig gerne for at få en snak om de mange muligheder for at få en klinke- eller flisebelægning og om mine priser for flisearbejde. Jeg kommer gerne ud for at kigge på opgaven, så jeg kan lave et uforpligtende tilbud med en god pris for lægning af klinker eller fliser.

Du kan ringe til mig på telefon 29 67 32 95 for at aftale videre, eller du kan skrive til e-mail info@skriversmurerfirma.dk.

Udvalg af referencer

Jeg har løst mange forskellige mureropgaver gennem årene.
​Herunder kan du se et udv​alg af mine opgaver

Kontakt mit murerfirma for et uforpligtende tilbud

Har du spørgsmål som: "Hvad koster en murer?" eller "Hvad koster murerarbejde?" eller kunne du tænke dig at høre mere om, hvad jeg som murer kan tilbyde dig af hjælp? Så er du velkommen til at kontakte mit murerfirma med det samme. 

Jeg tager gerne en uforpligtende samtale om din opgave, så du kan høre mere om mine bud på en løsning samt få en attraktiv pris.

Du kan kontakte mig på telefon 29 67 32 95 eller e-mail info@skriversmurerfirma.dk, så vender jeg tilbage med flere informationer og et uforpligtende tilbud snarest muligt. Jeg ser frem til at høre fra dig.

Om firmaet

Hos Skrivers Murerfirma bliver du mødt at en murermester, der altid har et smil på læben og er meget imødekommende, og som giver sig tid til sine kunder og guider dem bedst muligt til det bedste resultat.

facebook-logo-button

Kontakt os

​Skrivers Murerfirma ApS

Steveltvej 43, 6100 Haderslev

Klik her for rutevejledning

CVR: 39866625

Har du nogle spørgsmål?

Ønsker du at skrive til mig direkte kan du benytte kontaktformularen her.

E-mail: info@skriversmurerfirma.dk

Telefon: 29 67 32 95