Renovering af badeværelse udføres af professionelt murerfirma

​Drømmer du om at forvandle dit gamle badeværelse til et nyt, smukt og funktionelt ét af slagsen gennem en renovering af badeværelse? Så er der hjælp at hente lige her.

​Hos Skrivers Murerfirma ApS tilbydes forskellige former for renovering af badeværelse lige efter dine ønsker. Selvom jeg holder til i Haderslev, kommer jeg gerne hos private kunder samt erhvervskunder i både Kolding og Christiansfeld samt i de omkringliggende områder.

​Jeg har mange års erfaring i branchen, og derfor er jeg en oplagt samarbejdspartner at trække på, hvis du f.eks. drømmer om at få foretaget en renovering af badeværelse. Når jeg løser opgaven for dig, er du sikret høj kvalitet og veludførte løsninger til fornuftige priser.

​​

Jeg står klar til at varetage opgaven for dig, uanset om der er tale om en lille renovering eller en komplet ombygning af dit badeværelse. Du bør med andre ord aldrig holde dig tilbage med at kontakte mig for professionel hjælp til badeværelsesrenovering eller andre mureropgaver.

Stor erfaring med renovering af badeværelse

Jeg har stor erfaring i branchen, som jeg baserer mit arbejde på. Derfor kan du altid forvente et godt og professionelt samarbejde, når du vælger mig. Igennem årene har jeg foretaget mange forskellige former for badeværelsesrenoveringer, og derfor er jeg i stand til at varetage både simple og komplicerede opgaver på området.

​Nogle af mine primære arbejdsopgaver indebærer:

Uanset om du skal have lagt nye klinker på badeværelset eller have pudset væggene, kan jeg altså løse opgaven professionelt og til en attraktiv pris. Jeg kan løse alle tænkelige opgaver i forbindelse med dit nye badeværelse, og derfor kan du trygt lade mig være din kommende samarbejdspartner.

​​

I langt de fleste tilfælde kan det godt betale sig at få professionel hjælp til renovering af badeværelse. Selvom nogle af arbejdsopgaverne umiddelbart virker simple, så kræver de fleste en vis erfaring og fagkompetence. Hvis du vil være sikker på at ende med et veludført og holdbart resultat, som du kan få glæde af i mange år, kan du med fordel søge hjælp hos mit professionelle murerfirma.

​​

Mange muligheder ved renovering af badeværelse

Hvad end du går og drømmer om at få lavet et helt nyt badeværelse eller blot små justeringer, kan jeg hjælpe dig med at realisere dine drømme. Indenfor renovering af badeværelse er mulighederne utallige. Du kan med andre ord få lige det resultat, som du drømmer om, og som passer til lige netop dine behov.

​​

Det kan være, du kunne tænke dig store, flotte fliser på gulvet eller to håndvaske og en smuk bordplade. Jeg har både erfaring og værktøj, der gør mig i stand til at løse en hvilken som helst opgave. Jeg kan levere mange forskellige materialer og komponenter til badeværelset i diverse farver, størrelser og design. Derved kan du altså få lige dét, som passer ind i dit hjem.​

​​

Garanti for høj kvalitet

I mit murerfirma går jeg aldrig på kompromis med kvaliteten af det arbejde, som jeg leverer. Det betyder, at jeg udelukkende arbejder med materialer fra anerkendte mærker, som jeg ved er kvalitetstestede på markedet. Dette er din garanti for veludførte løsninger af høj kvalitet, uanset hvilken form for renovering af badeværelse, jeg skal udføre.

​Selvom jeg altid leverer høj kvalitet, så holdes mine priser altid på et fornuftigt niveau. Jeg går meget op i at tilbyde hver enkelt kunde en fair pris, som matcher det individuelle behov. Derudover overholder jeg naturligvis altid alle mine aftaler både angående opgavens tidsmæssige plan samt pris.

​​

Hos mig er du således garanteret solide resultater af høj kvalitet til attraktive priser.

​Sammen finder vi den bedste løsning til dig

Jeg arbejder altid ud fra en vision om at gøre alle kunder glade og tilfredse med det resultat, som jeg leverer. Jeg sikrer kundens tilfredshed ved at have en tæt dialog, hvor vi snakker om forventninger og ønsker til løsningen. Jeg sætter altid kundens individuelle ønsker og behov i centrum for det arbejde, som jeg leverer.

​​

Hvis du har brug for inspiration, gode råd eller kompetent vejledning, så står jeg altid klar til at være din professionelle sparringspartner. Jeg kan rådgive om både stort og småt, så det spiller ingen rolle, hvor langt du er i beslutningsprocessen.

- Grib chancen og send en forespørgsel

Hvis du har spørgsmål til mit arbejde eller mine ydelser, priser eller lignende, så er du velkommen til at udfylde formularen med din forespørgsel​, så ringer jeg dig op.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt mig og hør mere om renovering af badeværelse

Lyder renovering af badeværelse som noget for dig, er du altid mere end velkommen til at ringe eller skrive til mig. Mit professionelle murerfirma står klar til at løse enhver opgave i forbindelse med badeværelsesrenovering, og jeg varetager naturligvis også gerne andre opgaver indenfor murerfaget.

​Hos mig kan du få professionel rådgivning og inspiration til dit nye badeværelse, hvor vi sammen finder lige de løsninger, som imødekommer dine behov bedst muligt. Mine priser er konkurrencedygtige, og jeg overholder altid alle mine aftaler.

​Ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud eller høre mere om, hvad jeg kan gøre for dig, så kontakt mig gerne allerede i dag.

​​

Jeg kan kontaktes på telefon 29 67 32 95 eller på e-mail info@skriversmurerfirma.dk. Du er også velkommen til at anvende min kontaktformular lige her på siden, så vender jeg tilbage hurtigst muligt. Jeg ser frem til at høre fra dig.​

Udvalg af referencer

Jeg har løst mange forskellige mureropgaver gennem årene.
​Herunder kan du se et udv​alg af mine opgaver

Kontakt mit murerfirma for et uforpligtende tilbud

Har du spørgsmål som: "Hvad koster en murer?" eller "Hvad koster murerarbejde?" eller kunne du tænke dig at høre mere om, hvad jeg som murer kan tilbyde dig af hjælp? Så er du velkommen til at kontakte mit murerfirma med det samme. 

Jeg tager gerne en uforpligtende samtale om din opgave, så du kan høre mere om mine bud på en løsning samt få en attraktiv pris.

Du kan kontakte mig på telefon 29 67 32 95 eller e-mail info@skriversmurerfirma.dk, så vender jeg tilbage med flere informationer og et uforpligtende tilbud snarest muligt. Jeg ser frem til at høre fra dig.

Om firmaet

Hos Skrivers Murerfirma bliver du mødt at en murermester, der altid har et smil på læben og er meget imødekommende, og som giver sig tid til sine kunder og guider dem bedst muligt til det bedste resultat.

facebook-logo-button

Kontakt os

​Skrivers Murerfirma ApS

Steveltvej 43, 6100 Haderslev

Klik her for rutevejledning

CVR: 39866625

Har du nogle spørgsmål?

Ønsker du at skrive til mig direkte kan du benytte kontaktformularen her.

E-mail: info@skriversmurerfirma.dk

Telefon: 29 67 32 95