Facaderenovering: Vandskuring, netpudsning og udskiftninger

Er det blevet tid til en facaderenovering, og overvejer du omfugning, netpudsning, vandskuring eller udskiftning af sten, overliggere eller sokkel? Så er du kommet til det rette sted. Skrivers Murerfirma ApS er et professionelt murerfirma med stor ekspertise i enhver form for renovering af facade.

Jeg tilbyder pudsning af facade og anden pudsning af væg for private og erhverv. Jeg holder til i Haderslev, men har også kunder i blandt andet Kolding, Christiansfeld og omegn.

​Det danske klima kan være hårdt mod din ejendom

Sammen med taget udgør facaden husets vigtigste klimaskærm, og facaden skal modstå vind og vejr samt fugt og frost. En misligholdt facade ødelægger husets udtryk, og der kan ovenikøbet opstå skader i murværket, hvis facaden ikke bliver vedligeholdt.

Mit murerarbejde styrker murværkets og facadens modstandsevne, hvilket samtidig vil få en gammel, slidt ejendom til at fremstå som ny. Min store forståelse for den grundlæggende arkitektur i en bygning sikrer naturligvis, at den æstetiske effekt ikke bliver ødelagt. Dertil kommer, at jeg altid overholder mine aftaler, ligesom jeg går meget op i kvalitet og værner om det gode håndværk.

Hvad koster facaderenovering?

Mine priser for en facaderenovering afhænger dels af metoden og dels af omfanget af eventuelle skader. Der er også forskel på, om det er et hus med rå mursten, et vandskuret hus eller et hus med pudsede facader. Det kan være fordelagtigt med netpudsning, hvis facaden er meget nedslidt og ødelagt.

Hvad koster vandskuring?

Mine priser for vandskuring og andre ydelser kommer blandt andet an på facadens størrelse, men vandskuringen vil typisk være en billigere løsning end for eksempel fuldpudsning. Dog kan der være skader, som skal udbedres, og det er vigtigt, at husmuren både er sund og ren, før der vandskures.

- Grib chancen og send en forespørgsel

Hvis du har spørgsmål til mit arbejde eller mine ydelser, priser eller lignende, så er du velkommen til at udfylde formularen med din forespørgsel​, så ringer jeg dig op.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Få et tilbud på netpudsning eller anden renovering af facade

Jeg har løst mangeartede opgaver inden for facaderenovering og vedligeholdelse. Derfor kan jeg også tilbyde professionel vejledning om de mange muligheder. Jeg kommer naturligvis gerne ud på en besigtigelse. Herefter kan jeg sende et uforpligtende tilbud med en god pris for vandskuring, pudsning eller måske netpudsning.

Du kan ringe til mig på telefon 29 67 32 95 for at høre nærmere, eller du kan skrive til mig på e-mail info@skriversmurerfirma.dk. Du er også velkommen til høre mere om renovering af badeværelse.

​​

Udvalg af referencer

Jeg har løst mange forskellige mureropgaver gennem årene.
​Herunder kan du se et udv​alg af mine opgaver

Kontakt mit murerfirma for et uforpligtende tilbud

Har du spørgsmål som: "Hvad koster en murer?" eller "Hvad koster murerarbejde?" eller kunne du tænke dig at høre mere om, hvad jeg som murer kan tilbyde dig af hjælp? Så er du velkommen til at kontakte mit murerfirma med det samme. 

Jeg tager gerne en uforpligtende samtale om din opgave, så du kan høre mere om mine bud på en løsning samt få en attraktiv pris.

Du kan kontakte mig på telefon 29 67 32 95 eller e-mail info@skriversmurerfirma.dk, så vender jeg tilbage med flere informationer og et uforpligtende tilbud snarest muligt. Jeg ser frem til at høre fra dig.

Om firmaet

Hos Skrivers Murerfirma bliver du mødt at en murermester, der altid har et smil på læben og er meget imødekommende, og som giver sig tid til sine kunder og guider dem bedst muligt til det bedste resultat.

facebook-logo-button

Kontakt os

​Skrivers Murerfirma ApS

Steveltvej 43, 6100 Haderslev

Klik her for rutevejledning

CVR: 39866625

Har du nogle spørgsmål?

Ønsker du at skrive til mig direkte kan du benytte kontaktformularen her.

E-mail: info@skriversmurerfirma.dk

Telefon: 29 67 32 95